Pizza that makes
& your problems go away
Follow us

Search

O nama
  -  O nama

O nama

Dobrodošli!

Nudimo Vam hranu od svježih namirnica i odličnu atmosferu! Naše profesionalno osoblje Vam je uvijek na usluzi kako bi svoje vrijeme potrošili na istinsko uživanje!

Dođite nam, očekujemo Vas!

Početak ove lijepe priče

Ugostiteljski objekt “Marinero” posluje neprekidno od 1997. godine. Ljubav prema gastronomiji ponukali su nas na stvaranje posebnog mjesta u službi gostiju. Za događanja poput vjenčanja, proslava, promocija, domijenaka “Marinero” je idealno mjesto. Iznimno je ugodna atmosfera, te je tako idealno mjesta za različite evente. Gastronomska ponuda za takva događanja bazira se na unaprijed dogovorenim menuima od nekoliko slijedova ili u obliku toplo-hladnog buffeta.

Godinama vrhunska kvaliteta samo za Vas

Također je pogodan za posebna društva, odnosno za proslave i okupljanja zatvorenog tipa, prezentacije, radne doručke, seminare, dječje rođendane i slična događanja. Ponosni smo na vrhunsko umijeće i profesionalizam našeg osoblja koji će Vam pružiti uslugu jer Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh. Kvaliteta i dugogodišnja tradicija kao i poseban naglasak koji stavljamo na svoju gastronomsku ponudu samo su neki od elemenata zašto baš nama ukazati povjerenje. Učinit ćemo svako Vaše događanje nezaboravnim, opuštenim i za pamćenje.